Junajted pobedio Arsenal, defanzivac ostvaruje dečačke snove!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted pobedio Arsenal, defanzivac ostvaruje dečačke snove!

Mančester junajted na pragu pojačanja.

Kako prenose mediji u Belgiji, Toma Menije je odabrao Mančester junajted.

Desni bek Pari sen Žermena je na izlaznim vratima kluba sa "Parka Prinčeva", Junajted i Arsenal su pokazali ozbiljno interesovanje, a kako stvari stoje Belgijanac će se preseliti na "Old Traford".

PSŽ bi za bivšeg fudbalera Briža trebalo da zaradi 25 miliona evra, taj novac nije problem za Junajted, iako ne igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona.

Iako se činilo da bi Arsenal mogao da ima prednost zbog Unaja Emerija, koji je sa Menijeom sarađivao u Parizu, prelomilo je to što je Belgijanac kao dečak navijao za "Crvene Đavole" iz Mančestera.

Uprava Junajteda će pokušati da završi sve oko transfera u što kraćem roku, pa bi uskoro Tomu Menijea mogli da vidimo i u novim bojama.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted na korak od velikog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2019, 12:35

Izgleda da je gotovo...Kako prenose mediji u Engleskoj, Toma Menije je na korak od prelaska u redove Mančester junajteda...Preneli smo juče da je odabrao "Đavole", jer je kao dečak navijao za klub sa "Old Traforda", a na stolu je imao i ponudu Arsenala...Odlučio se da karijeru nastavi u Mančesteru,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.