Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 01:31

Junajted po svaku cenu želi da zadrži Matadora

Nakon sjajne partije protiv Rome, ponovo se govori o Kavanijevoj budućnosti

Prvi polufinalni meč Lige Evrope između Mančester junajteda i Rome bio je još samo jedna u nizu potvrda – Edinson Kavani još nije za staro gvožđe. Daleko od toga. Sa dva gola, dve asistencije i iznuđenim penalom, urugvajski napadač je večeras na Old Trafordu jednom nogom već odveo mančesterski tim u finale slabijeg evropskog takmičenja.

Kako je sa Junajtedom u oktobru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potpisao jednogodišnji ugovor, koji mu ističe na kraju sezone, nedugo po završetku utakmice sa Romom ponovo se povelo pitanje o Kavanijevoj budućnosti. Ako se na Old Trafordu pitaju, ona će naredne sezone biti vezana za crveni deo Mančestera.

Naime, kako piše dobro obavešteni novinar Fabricio Romano, u Junajtedu će uraditi sve kako bi Kavanija zadržali u klubu na makar još godinu dana. Uprava i svi odgovorni u klubu žele da Matador ostane, što su mu na poslednjem sastanku i predočili.

Trener Junajteda Ole Gunar Solskjer je takođe zadovoljan urugvajskim napadačem i navodno na sve načine pokušava da ga ubedi da ostane u klubu, što je donekle i sam potvrdio na konferenciji za štampu.

"Kavani zna moja osećanja. Zna da bih želeo da ga imam ovde i sledeće sezone. Obećao sam mu da je Old Traford potpuno drugačiji sa navijačima. Radim najbolje što mogu. Nadam se da ćemo ga imati u Mančester Junajtedu za narednu godinu", rekao je Solskjer posle meča.

Konačnu odluku Kavani će doneti tek nakon razgovora sa svojom porodicom.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.