Junajted plaća pola miliona funti za nov teren

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted plaća pola miliona funti za nov teren

Engleski klub Mančester junajted potrošiće na leto pola miliona funti za novi teren na stadionu „Old Traford“, preneli su britanski mediji.
(FOTO: PA)
Teren je propao poslednjih par nedelja, zaista je težak. Igramo već šest godina na njemu. Čovek koji održava naš teren Toni Sinkler radi fantastičan posao, ali je čovek već umoran i red je da na leto dobijemo novo igralište – rekao je trener Junajteda Aleks Ferguson.
Novi teren na „Old Trafordu“ postaviće holandska kompanija „Dešo”, a biće sačinjen od mešavine sintetike i trave.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted daje pola miliona za travu

Izvor: B92, 13.Mar.2013

Engleski fudbalski klub Mančester Junajted potrošiće na leto pola miliona funti za novi teren na stadionu Old Traford, prenose britanski mediji..."Teren je propao poslednjih par nedelja, zaista je težak. Igramo već šest godina na njemu. Čovek koji održava naš teren Toni Sinkler radi fantastičan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.