Junajted oslabljen u Parizu, šteta za Kavanija

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 16:59

Junajted oslabljen u Parizu, šteta za Kavanija

Ole Gunar Solskjer saopštio spisak.

Mančester Junajted otvara novu sezonu u Ligi šampiona na teškom gostovanju u Parizu, a na spisku neće biti Harija Megvajera i Edinsona Kavanija.

Kapiten Junajteda je dobio odmor, pošto je igrao sve utakmice u Premijer ligi, potom je igrao i za reprezentaciju Engleske, pa je Solskjer odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ga ostavi u Mančesteru.

Što se Kavanija tiče, šteta što neće debitovati baš na stadionu sa kog je stigao u Junajted. Ipak, on je tek nekoliko dana sa novom ekipom, a iza sebe ima čak osam meseci bez utakmice, pošto je posle pandemije odbio da igra za PSŽ.

Inače, ova utakmica će biti prilika da se PSŽ osveti za onu eliminaciju iz osmine finala, pretprošle sezone, kada je golom Markusa Rašforda iz penala, u nadoknadi, Junajted prošao dalje.

Utakmica PSŽ - Junajted na programu je u utorak u 21.00.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kapiten Junajteda posle samo devet meseci, kako je to moguće?

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 12:01

Ole Gunar Solskjer objasnio je iznenađujuću odluku...Nema sumnje da je Mančester junajted pogodio pre devet meseci kada je za sumu koja može da naraste i do celih 80.000.000 evra doveo Bruna Fernandeša iz lisabonskog Sportinga...Portugalac je brzo postao jedan od ključnih igrača Olea Gunara Solskjera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.