Junajted oslabljen, pojačanje ima koronu

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 11:15

Junajted oslabljen, pojačanje ima koronu

Solskjer će morati bez njega verovatno do kraja reprezentativne pauze.

"Crveni đavoli" su sinoć petardirali RB Lajpcig, blistao je Markus Rašford koji je ušao sa klupe i upisao het-trik.

Nema mnogo vremena za slavlje, Mančester već u nedelju dočekuje Arsenal. U meč sa "tobdžijama" ući će bez Aleksa Telesa koji je po Solskjerovom priznanju sinoć posle utakmice bio pozitivan na testiranju uoči utakmice u LŠ.

Brazilac je debitovao na utakmici protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << PSŽ-a, zatim je bio van sastava protiv Čelsija i sinoć protiv Lajpciga.

Levi bek će tako najverovatnije propustiti tri utakmice Junajteda, pomenutu protiv Arsenala zatim gostovanje u Istanbulu i susret sa Evertonom pre početka reprezentativnih akcija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uđoh, izdominirah, pobedih: Rašford sa klupe izrešetao Lajpcig (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020

Englez je peti rezervista u istoriji Lige šampiona koji je postigao het-trik..Možda u Premijer ligi prosipa bodove, ali u Ligi šampiona Mančester Junajted briljira. Posle šamara u lice vicešampionu Evrope i to na njegovom Parku Prinčeva, Crveni Đavoli su uz dominantnu partiju na obe strane terena...

Nastavak na MozzartSport.com...

Rašford skinuo Mbapea sa trona! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020

Englez dominira van, ali i na samom terenu...Markus Rašford je verovatno najomiljeniji Englez na svetu...Mladi igrač Junajteda se tokom korona pandemije bavi humanitarnim radom, napadač koristi svoj uticaj kako bi obezbedio obroke za nezbrinutu decu...Sinoć je bio i odličan u utakmici Lige šampiona...Rašford...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.