Junajted ne odustaje, Sančo dolazi!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2020, 10:41

Junajted ne odustaje, Sančo dolazi!

Engleski klub, ali i sam igrač uvereni u pozitivan ishod.

Tromesečna jurnjava za Sančom je neuspešno završena.

Englez ostaje u Borusiji Dortmund, "milioneri" su još početkom avgusta rekli da je konačna cena 120 miliona evra od nje nisu ni odustali.

Vudvord i ekipa su pokušavali do kraja da nađu dogovor, ali glavna bomba noći je izostala. Ipak uspeli su donekle da se iskupe, stigli su Kavani, ali i Peliestri i Amada Dialo, koji su zalog za budućnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Engleski mediji prenose da je i sam Sančo imao veliku želju da se vrati u domovinu, ali nije hteo da 'ucenjuje' Borusiju svojim javnim zahtevom za transfer. Januar je nova šansa, Mančester bi mogao ponovo da tokom zime napravi pravi posao kao sa Brunom Fernandešom prošlog januara.

Cena ostaje 120 miliona evra, valjda je Vudvord sada naučio lekciju. Sa Nemcima nema 'vrdanja'.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bomba u najavi - Sančo će biti izdajnik 2021. godine, šta god da odluči!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2020

Sada je sve jasnije....Džejdon Sančo je ostao u Borusiji Dortmund, a sada su i stvari mnogo jasnije...Danas je procurelo da Mančester Junajted ni u jednom trenutku nije bio ni blizu završetka posla, da je Borusija do kraja insistirala na cifri od 120 miliona evra i da je to bilo sve...Ipak, danas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.