Junajted lako s Fulamom, Mitru samo poluvreme?

Izvor: Mondo, 08.Dec.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted lako s Fulamom, Mitru samo poluvreme?

Biće interesantno čuti zbog čega je Klaudio Ranijeri iz igre izveo svog najboljeg strelca, ali odgovor se sam nameće.

Govorilo se pred ovaj vikend o otkazu Žozeu Murinju, zbog čega se oglasio i agent Žorž Mendeš, ali teško da će Portugalac napustiti "Old Traford" posle ubedljive pobede.

Mančester junajted je u potpunosti nadigrao "fenjeraša" Fulam (4:1) i već tokom prvog poluvremena postigao tri laka pogotka na "Old Trafordu", što pred svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navijačima nisu uradili više od dve godine.

Publika je videla i prvi "domaći" gol Romelua Lukakua još od 31. marta, novu povredu štopera (Kris Smoling), ali i novo "grejanje" klupe Pola Pogbe.

Put ka lakoj pobedi krenuo je da "krči" Ešli Jang u 13. minutu kada je proturio loptu kroz noge Odoiju, a potom desnom nogom pogodio ugao gola Serhija Rika. Već u 28. minutu Markus Rašford je upisao drugu asistenciju za Huana Matu, da bi sve rešio Romelu Lukaku u 42.

Bila je to uigrana akcija s treninga posle kornera, kada je Lingard pronašao Matu na levoj strani, a ovaj "zavrnuo" za napadača iz Belgije.

/SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA 16. KOLA PREMIJER LIGE/

Nije mu bilo teško da pogodi praznu mrežu, ali je Mata prethodno bio u ofsajdu...

Foto: Tanjug/Barrington Coombs/PA via AP)

Drugo poluvreme, u kom je Junajted odigrao drastično slabije, nije dočekao i Aleksandar Mitrović na terenu pošto ga je Klaudio Ranijeri izveo iz igre, a na teren poslao Kamaru koji se u strelce upisao u 67. minutu sa penala koji je sam izborio, posle faula Andera Erere.

Junajted tako nije uspeo da dođe do treće utakmice ove sezone u kojoj nije primio gol, ali preokreta i neizvesnosti ih je lišio Zangisa koji je samo dva minuta kasnije dobio gol.

Usledili su brojni napadi Junajteda, šanse koje su se ređale za Lukakua i Rašforda, a Englez je bolje prošao i upisao gol u 82. minutu posle greške Serhja Rika, kojim su otklonjene baš sve sumnje oko pobednika.

Biće interesantno čuti zbog čega je Mitrović izašao iz igre, ali pretpostavka je da se Ranijeri "predao" posle loših prvih 45' i želeo je da sačuva srpskog napadača za buran period koji dolazi, tako da je ovo tek drugi put ove sezone da nije završio meč...

Na današnjem meču je bio izolovan i zabeležio je tek jedan šut.

Foto: Tanjug/Isabel Infantes/PA via AP

Pet golova viđeno je i u duelu Vest Hema i Kristal Palasa (3:2) uz nastavak golgeterske serije Čičarita i Felipea Andersona, dok je "kasnu" pobedu upisao i Arsenal protiv Hadersfilda (1:0) - novim golom urugvajskog "borca" Lukasa Toreire.

Pjer-Emerik Obamejang je u 83. minutu "petljao" na levoj strani, uspeo nekako loptu da pošalje na Toreiru, a ovaj se izvio i makazicama doneo tri boda svom timu.

Nema sumnje, Urugvajac je kupio navijače!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.