Junajted je gazda Mančestera!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted je gazda Mančestera!

U fenomenalnom derbiju Mančestera, Junajted je pobedio Siti 4:2 i zadržao treću poziciju u Premijer ligi. Golovi, propupštene šanse, spektakularni potezi, oštri startovi, preokreti, sumnnjive sudijske procene, sve smo to videli u meču za fudbalske sladokusce. Na kraju se raduje crveni deo Mančestera.

Posle gola Serhija Aguera u osmom minutu, činilo se da će Siti konačno da prekine lošu seriju, ali je onda usledio tornado "crvenih đavola". Prvo su Ešli Jang i Maruan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Felaini preokrenuli rezultat, da bi pitanje pobednika rešio Mata, sredinom drugog poluvremena. Golu Španca prethodila je sumnjiva odluka pomoćnog sudije da ne pokaže ofsajd, a Mata je lako matirao Harta i pokazao da je majstor za derbije (pre mesec dana demolirao Liverpul na "Enfildu".

"Građani" su ponovo pokazali da su u ogromnim problemima, pa je gotovo izvesno da će na kraju sezone bogati katarski vlasnici tima sa "Etihada" da se zahvale na saradnji Čileancu Manuelu Pelegriniju. Kada je Kris Smoling u 74. minutu doveo u vođstvo četu Luja van Gala 4:1 bila je na pomolu katastrofa Sitija, ali je drugom golom na meču, u poslednjim trenucima susreta, Kun Aguero ublažio patnju "građana".

Pogledajte sve golove na meču

Aguero 0:1

Jang 1:1

Felaini 2:1

Mata 3:1

Smoling 4:1

Aguero 4:2

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.