Junajted daje Pogbu, za najskupljeg defanzivca ikada?!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted daje Pogbu, za najskupljeg defanzivca ikada?!

Razmena ipak moguća?

Pol Pogba nije srećan i želi da napusti Mančester Junajted, ali engleski klub želi da pronađe idealno rešenje, a jedno od takvih je i trampa sa Juventusom.

Kako prenose engleski mediji, Junajted je spreman da pusti Pola Pogbu u Juventus, ali samo u trampi za Matijsa de Lihta, najskuplje plaćenog defanzivca ikada!

Holanđanin je letos stigao iz Ajaksa za 75 miliona i određene bonuse, sa kojim bi prešišao i Virždila van >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dajka, ali ipak, nije ispunio očekivanja.

Istina, još uvek je rano, i nije pravedno suditi mu posle jedne sezone, ali da li bi Juventus pristao da pusti De Lihta ako mu to vrati Pola Pogbu?

Engleski mediji smatraju da je tako nešto moguće, Junajted bi u tom slučaju upario Megvajera i De Lihta, a Pogba bi konačno mogao da se bori za trofeje.

No, sve je ovo i dalje u domenu glasina i ko zna šta nas čeka do početka prelaznog roka...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Legenda savetuje Junajted i glasa za Španca kao idealno pojačanje

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 13:12

Da li će Junajted povući sledeći korak?..Rio Ferdinad smatra da je vezista Atletiko Madrida idealno pojačanje za klub sa Old Traforda...Mančester Junajted će ovog leta pokušati da pronađe adekvatnu zamenu za Pola Pogbu, koji će gotovo sigurno napustiti klub, a Rio smatra da je idealno rešenje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.