Junajted blizu, prvo pojačanje iz Juventusa, bombe tek slede!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted blizu, prvo pojačanje iz Juventusa, bombe tek slede!

Prema izveštajima iz Italije dva kluba blizu dogovora. A onda će se Murinjo ustremiti na prvu zvezdu letnjeg prelaznog roka!

Italijanski mediji tvrde da su stvari praktično gotove i da će Junajted već prvih dana prelaznog roka objaviti prvo pojačanje.

U pitanju je Aleks Sandro iz Juventusa, Brazilac neće igrati na Mundijalu, ali će napustiti klub, prema izveštajima suma je oko 50 miliona evra.

Juventus je doveo Spinacolu iz Atalante koji se povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i odsustvovaće najmanje šest meseci, ali prodaće Sandra i probati da dovede Arijasa iz PSV.

Za Murinja to je tek početak kupovine, osim levog bekog, želi i desnog, bacio je oko na Šime Vrsaljka, a prva meta ostaje Sergej Milinković Savić.

Iako se pominje PSŽ, "Đavoli" će probati da deluju brzo i da kupe Srbina kako bi rešili goruće pitanje na sredini terena.

Od Bonućija nema ništa, izgleda da Milan ne želi da ga proda, pa će Murinjo tražiti štopera. Umtiti hoće da ostane u Barseloni, videćemo šta će na kraju biti od svega tek, sigurno je da će Smoling napustiti klub, ako dođe neki skuplji defanzivac.

Ostaje naravno i dalje da proda Marsijala i eventualno dovede Vilijana iz Čelsija, ali za sada "Plavci" ne pristaju na tu opciju...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.