Joviću stigao poziv iz NBA, da bude rezerva Polu!

Izvor: Mondo, 25.Jun.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joviću stigao poziv iz NBA, da bude rezerva Polu!

Interesovanje iz Teksasa za srpskog plejmejkera, ali ima ponuda i iz Evrope.

Srpska kolonija u NBA mogla bi da bude uvećana za još jedno ime!

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal "Basketball Sphere", plejmejker Stefan Jović na meti je velikog Hjustona, koji ga već duže vreme prati u potrazi za rezervom Krisa Pola, ali to nije jedina opcija za rođenog Nišliju.

Doskorašnjeg košarkaša Bajerna, kome je po osvajanju titule >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Nemačkoj istekao ugovor, traže i mnogi klubovi u Evropi, a i tim iz Minhena planira da ga zadrži...

Isti izvor prenosi da je za Stefana Jovića zainteresovan i Makabi iz Tel Aviva, dok "Mozzartsport" prenosi i da je Crvena zvezda kontaktirala svog bivšeg plejmejkera, ali da je njegova ideja da se još ne vraća u Srbiju.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.