Jovića ne vidim kao centralnog napadača u Realu

Izvor: B92, 21.Maj.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jovića ne vidim kao centralnog napadača u Realu"

Španski fudbaler Pako Alkaser govorio je o potencijalnom transferu Luke Jovića u Real Madrid.

Kako su preneli evropski mediji, Jović bi od leta trebalo da se iz Ajntrahta iz Frankfurta preseli u Real Madrid za 60 miliona evra i godišnju platu od 10 miliona evra.

Alkaser, napadač Borusije Dortmund, imao je zanimljivo mišljenje o reprezentativcu Srbije.

"Jović je veoma dobar igrač. Ipak, ja ga u Realu ne vidim kao centralnog napadača, već više neko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ko će da učestvuje u kreaciji akcije, bliže sredini terena. Kao što je slučaj sa Rodrigom Morenom iz Valensije i njegovim stilom", kazao je Alkaser.

Pako je ove sezone bio drugi strelac Bundeslige sa 18 golova, jednim više od Jovića.

"On je, definitivno, mladi igrač sa velikim potencijalom", dodao je povremeni napadač reprezentacije Španije.

Dortmund je završio Bundesligu na drugoj poziciji, iza novog-starog šampiona Bajern Minhena.

"Dobra sezone, što se tiče golova i naše pozicije u Bundesligi. Falila nam je završnica za veći uspeh. Veoma mi je lepo ovde", dodao je Pako.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ne vidim Jovića kao centralnog napadača u Realu"

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2019

Španski fudbaler Pako Alkaser govorio je o potencijalnom transferu Luke Jovića u Real Madrid...Kako su preneli evropski mediji, Jović bi od leta trebalo da se iz Ajntrahta iz Frankfurta preseli u Real Madrid za 60 miliona evra i godišnju platu od 10 miliona evra...Alkaser, napadač Borusije Dortmund,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.