Izvor: Piplmetar.rs, 07.Feb.2024, 21:30

Jović zaludeo „rosonere“, stiže novi specifični ugovor!

Ovo su dani Luke Jovića. 
Čekao je srpski napadač dugo da zasija u svom punom sjaju i konačno doživeo renesanu u Milanu.
Jović je trenutno najraspoloženiji igrač „rosonera“, a u subotu je još jednom postigao odlučujući pogodak za pobedu protiv Frozinonea.
Srbin je od letos odigrao 19 utakmica za Milan, postigao sedam golova, uz fantastičan prosek od svega 103 minuta po pogotku.
Zbog toga je uprava Milana odlučila da 26-godišnjem Lozničaninu ponudu novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ugovor, jer mu važeći ističe već na kraju sezone.
Ugledna „Gazeta“ tvrdi da će tek na leto intenzivno početi pregovori između Jovića i Milana, a prema klauzuli iz ugovora sa Srbinom bi saradnja bila obnovljena na još godinu dana sa opcijom produžetka na još toliko, tačnije do kraja sezone 2026/27.
Jović će prema svemu sudeći tražiti povećanje plate jer je to svojim igrama u dresu Milana apsolutno zaslužio.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.