Jović se prvi put obratio i najavio velike stvari VIDEO

Izvor: B92, 24.Jun.2022, 08:05

Jović se prvi put obratio i najavio velike stvari VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jović srećan je što ga je kao 27. pika na draftu izabrao Majami Hit.

Dobio je kačket, a onda snimio i kratak video, u kojem je izneo velika očekivanja.

"Šta ima Hit nacijo! Srećan sam što ću uskoro biti u Majamiju i spreman sam da radim. Vratićemo tu titulu u grad", rekao je Jović.

Na koferenciji je još jednom ponovio da očekuje dobre stvari sa Majamijem.

"Sada sam ostvario svoje snove, baš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam imao sreće da me je Majami draftovao, da su razmišljali o meni i izabrali. Ovaj tim je savršena sredina za mene, tim je kandidat za titulu, ja sam takmičarski nastrojen i zato mislim da ćemo biti savršeni spoj", istakao je Jović.

Nada se da će uskoro sresti Nikolu Jokića.

"Možemo da poredimo košarkašku inteligenciju i veštinu dodavanja. On to ipak radi na višem nivou, ali jedva čekam da ga sretnim i igram protiv njega", rekao je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.