Jović puni naslovnice po Evropi, na redu Španci!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović puni naslovnice po Evropi, na redu Španci!

Dva španska medija postavila Luku Jovića na naslovnu stranu.

Srbin je zaludeo Evropu.

Fudbaler koji igra odlično ove sezone u Ajntrahtu iz Frankfurta, Luka Jović, puni beležnice skauta najvećih evropskih klubova i kako sezona odmiče postavlja se pitanje u kom od tih klubova će on nastaviti karijeru.

Izgleda kao da je spreman za korak više, a juče smo vam pisali da je sada Barselona najbliža njegovom potpisu.

Razlog je taj što su navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barsa i Luka dogovorili uslove, nemački mediji su pisali o tome juče, a danas je upravo Luka Jović na naslovnim stranama španskih medija.

Dva katalonska medija koja su naklonjenija Barseloni, Mundo Deportivo i Sport, postavili su Luku Jovića na naslovnu stranu. Oni pišu da bi Luka Jović mogao da se dobije za oko 35-40 miliona evra, da bi on bio prirodna zamena za Luisa Suareza.

"Sport" piše da Barsa ništa neće odlučiti do marta o Luki Joviću, jer se očekuje veliki "rat" za njega i među ostalim klubovima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijani prilično sigurni, tvrde da znaju gde Sergej nastavlja karijeru!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019

Cena će biti manja od one što je Lotito odbio prošlog leta...Posle vesti o Sergejevoj povredi nakon koje je nestao iz Rima, kako bi na miru probao da se oporavi za "Derbi dela Kapitale", italijanski mediji tvrde da će Srbin na leto promeniti klub...Samo jedna ekipa spremna je da ispuni Lotitove uslove,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.