Izvor: RTS, 12.Jan.2021, 19:12

Jović napušta Madrid ovog meseca, ali ne zauvek

Luka Jović je na izlaznim vratima Reala, a već ovog meseca bi mogao da obuče dres bivšeg kluba - Ajntrahta, prenosi portal Gol.
Agenti srpskog fudbalera, zajedno sa Realom, ubrzano traže način da Jović odmah pronađe sredinu u kojoj bi igrao redovno.

Iako su zainteresovani i Milan i Vulverhempton, najrealnija opcija u ovom trenutku je povratak u Ajntraht na pozajmicu.
Jović nije u planovima Zinedina Zidana, čak ni kao zamena za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Karima Benzemu.
Ipak, u Realu nisu spremni da se u potpunosti odreknu Jovića, već žele da srpski reprezentativac pronađe formu na pozajmici, a da se potom vrati u Madrid.
Jović je u Real došao 2019. godine za 60 miliona evra. Ove sezone je započeo samo tri utakmice, igrao je ukupno 208 minuta, bez gola i bez asistencije. 
Jović je za Ajntraht igrao od 2017. do 2019. godine, a postigao je 36 golova na 75 utakmica.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nemačka štampa o povratku Luke Jovića u Ajntraht

Izvor: Deutsche Welle, 13.Jan.2021, 11:35

Svi važniji nemački mediji preneli su vest o povratku srpskog fudbalera u Bundesligu. Transfer je potvrdio sportski direktor Ajntrahta. Luka Jović dolazi iz Reala na pozajmicu – za sada do leta, a posle videće se..

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.