Jović: Nisam bio na NZ, da ponovimo slično u Rusiji

Izvor: Press, 07.Jun.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović: Nisam bio na NZ, da ponovimo slično u Rusiji

Luka Jović, reprezentativac Srbije, rekao je da nije zadovoljan utakmicom protiv Čilea, kao i da se nada da Srbija može do sličnog uspeha kao na šampionatu sveta za mlade na Novom Zelandu 2015. godine.
Foto:b92.net
"Treniramo jako, očekuje nas još jedna utakmica, generalna proba. Mislim da je sada najbitnije da su glave mirne. Bićemo spremni za SP, očekujem bolju igru protiv Bolivije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Niko nije zadovoljan onim protov Čilea, samo da ne vršite toliki pritisak kao do sada", rekao je Jović.

Jović zbog povrede nije igrao 2015. godine kada su "Orlići" postali šampioni sveta.

"Ovo mi je bio san da budem član najboljeg tima Srbije. Na Novom Zelandu su uticale druge stvari, pre svega povreda. Nisam tada učestvovao, nadam se da ćemo ove ponoviti nešto slično i da ću biti deo toga", kaže Luka.

Jović ističe da su uslovi odlični u Austriju, dok i otkriva sa kojim igračem iz Švajcarske je pričao.

"Pričao sam sa Fernandezom iz Švajcarske. Očekujem izjednačenu grupu, Brazil odskače, a mi i ostali se borimo za prolaz".

Jović je projektovan kao mogući džoker, pošto je mesto u napadu 'rezervisano' za Aleksandra Mitrovića.

"Znamo koliko Mitrovic ima nastupa, koliko je bitan i koliko je doneo u kvalifikacijama. Sve zavisi od rezultata, nadam se da ću dobiti priliku. Nije moje ko će igrati, šef će doneti najbolju odluku za ekipu, ja se neću buniti šta god da odluči", kaže Jović.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.