Jović: Čak i kada ne igram, razvijam se

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 11:41

Jović: Čak i kada ne igram, razvijam se

Oduševio na gostovanju u Los Anđelesu.

Srpski košarkaš i igrač Majamija Nikola Jović izjavio je nakon utakmice sa Los Anđeles Lejkersima, da koristi vreme kada ne igra utakmice, da trenira i da se razvija.

Majami je na gostovanju savladao Los Anđeles Lejkerse rezultatom 110:96. Jović je učestvovao u pobedi sa 15 poena i osam skokova, za 28 minuta provedenih na terenu.

Posle utakmice da o je veom zanimljivu izjavu.

- Da, teško je. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ali dokle god treniram, napredujem, osećam da može da bude dobro. Čak i kada ne igram, razvijam se. Da igram, verovatno ne bih mogao toliko da treniram. Mnogo mi znači podrška Džimija Batlera. On mi je kao stariji brat. Znači mnogo za samopouzdanje. Uvek mi govori da treba da verujem u sebe. Znači mi mnogo da treniram sa njim. Jer ako mogu da pogađam preko Batlera, ako mogu da čuvam njega, onda mogu svakoga - istakao je Jović za NBA TV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.