Jovetić: Još nisam našao novi klub

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 19:04

Jovetić: Još nisam našao novi klub

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić je sa klupe posmatrao poraz njegovog tima od Češke sa 4:1, a sada mu sleduje potraga za novim klubom.

Jovetić nije bio na terenu u prijateljskoj utakmici koju je Crna Gora odigrala protiv Češke u kojoj j poražena sa 4:1 i to na svom terenu.

Ne zabrinjava me poraz od Češke. Bila je to prijateljska utakmica. Pričali smo dosta sa selektorom…. Bitno je bilo da vidimo na koga možemo da računamo. Jer, ako želimo na Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvenstvo, a želimo, treba nam 15-16 igrača. Svako novi ko se dokazao je dobrodošao. Ovo je bila ta prilika i neki su je iskoristili”, naglasio je kapiten Crne Gore, pa nastavio:

Ovaj junski termin je stvarno loš. Dva meča, 40 stepeni… Nije bilo lako igrati i zato pružam podršku saigračima. Najvažnije je da budemo pravi kad to bude i najvažnije, kao protiv Mađarske. Bili smo bolji, tako da me ova utakmica uopšte ne zabrinjava. Takođe, nije lako ni selektoru. Imali smo pet prinudnih izmjena…”.

Još nisam doneo odluku o novoj sredini. Videćemo što i kako dalje”, zaključio je doskorašnji napadač Herte.

Crna Gora se trenutno nalazi na trećem mestu greupe G kvalifkacija za EURO 2024.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OČEKUJE SE PONUDA IZ HUMSKE? Oglasio se Stevan Jovetić

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023

Miljenik Juga u potrazi za novim klubom...Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić je sa klupe posmatrao poraz njegovog tima od Češke sa 4:1, a sada mu sleduje potraga za novim klubom...- Ne zabrinjava me poraz od Češke. Bila je to prijateljska utakmica. Pričali smo dosta sa selektorom…. Bitno je bilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.