Jovanović i Brežančić dobijaju novog trenera

Izvor: Mondo, 09.Okt.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović i Brežančić dobijaju novog trenera

Debitant u najjačem rangu španskog fudbala u potrazi za novim šefom stručnog štaba.

Foto: Guliver/Getty images/Denis Doyle

Poslednjeplasirani tim Primere, debitant u najjačem rangu španskog fudbala - Ueska - u utorak saopštio da nekadašnji golman Leo Franko više nije trener tog kluba.

Argentinac je uspeo da dovede ekipu do istorijske pobede u prvom kolu, međutim, u narednih sedam osvojena su još samo dva boda.

Franko je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Uesku došao prošlog leta, pošto je Rubi, koji je tim uveo u Primeru, preuzeo Espanjol.

Ova vest znači da će reprezentativni golman Srbije, Aleksandar Jovanović i defanzivac Rajko Brežančić tokom pauze zbog termina za reprezentacije dobiti novog trenera. Videćemo ko će se prihvatiti ovog "vrućeg krompira"...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.