Jovanović: Niko od nas nije verovao da ćemo stići do četvrtfinala

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Niko od nas nije verovao da ćemo stići do četvrtfinala

Ivan Jovanović, srpski stručnjak na klupi Apoela, postao je jedan od heroja Kipra ispisavši nove istorijske stranice plasmanom u četvrtfinale Lige šampiona. Kiprani su pobedili Lion nakon boljeg izvođenja penala, a ni sam Jovanović nije mogao da zamisli da će njegova ekipa biti tu gde je i sada kada je počinjala sezona.

Apoel je postao prvi kiparski klub koji je dogurao do četvrtfinala elitnog takmičenja.

"Ovo je najbitnija noć u istoriji Apoela. Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u klubu i navijači mogu biti ponosni šta je učinjeno za kiparski fudbal. Niko od nas nije verovao da ćemo dogurati ovako daleko. Ipak, kada imate igrače koji su prepuni samopouzdanja, sve je moguće. Kada imate navijače, kao što Apoel ima, sve je moguće. Ovo je fantastično, ne mogu da vam opišem koliko sam srećan", rekao je oduševljeni Jovanović.

Srpski stručnjak je otkrio da su se igrači između sebe dogovorili ko će da izvodi penale.

"Nisam nikakvu odluku doneo ja, već su se igrači između sebe dogovorili. Odigrali smo savršenu utakmicu, bili smo fokusirani tokom svih 120 minuta, a tražili smo i pobednički gol kako ne bi meč odlučivali u penal lutriji", tvrdi Jovanović.

Pored Apoela, u četvrtfinale su se plasirali Milan, Benfika i Barselona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.