Jovanović: Nekim stvarima nisam zadovoljan

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Nekim stvarima nisam zadovoljan

Vlada Jovanović je čestitao svojim igračima na pravom pristupu od prve sekunde.
– Ono što smo pripremali prethodnih dana, primenili smo u prvom delu utakmicu. Bili smo jako agresivni u odbrani, otvorili kontrama, što nas krasi i što moramo da koristimo ako hoćemo dobar rezultat. Uspostavili smo i dominaciju u reketu, igrali po dubini... Otvorili su se i neki laki šutevi za tri poena, imali smo stvarno odličan procenat u prvom poluvremenu.

Zanimljivo da Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nije bio zadovoljan drugim poluvremenom, iako razlika nije pala ispod 17 razlike:
– Nismo najbolje reagovali, kada je potrebno da završimo utakmicu, smanjili smo tempo u odbrani i napadu, nismo igrali baš tečno, više smo odrađivali posao zbog čega nikako nisam zadovoljan. Ali, utakmicu smo generalno odigrali jako kvalitetno.
Lukajić: Koliko su nam dozvolili
Željko Lukajić je na konferenciji manje govorio o utakmici, više o budućnosti. I to ne u finalu, već naredne sezone. Ali, uz apsolutne čestitke Partizanu na pobedi, provukao je i malo nezadovoljstvo.
– Jedino što mi nije jasno je uz tu dubinu koju imaju, zašto se tri sekunde nikada ne sviraju. Kada dođem kući brojim, učinite i vi to. Sa našim predispozicijama to je nemoguće braniti.
O mogućnostima Hemofarma u drugom meču, Lukajić je rekao:
– Sigurno se, kao ličnost i trener, neću predavati nijednog trenutka. Drugo je realnost, a drugo želja i ponos. Ali, igramo pred našom publikom. Samo želim da napravimo divnu predstavu. Za mene su moji igrači već šampioni.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.