Jovanović: Džejmsova povreda nije opasna

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Mar.2012, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Džejmsova povreda nije opasna

Vlada Jovanović, šef struke crno-belih, istakao je veliku važnost meča za oba tima:
- Budućnost je bila rasterećenija, pošto smo mi igrali pred našim navijačima posle dugog vremena. Imali smo problema, Božićeva povreda se ponovo javila iako smo mislili da smo je zalečili, dok je i Džejms uganuo zglob. Mislim da nije ništa opasno, ali nisam želeo da rizikujem i ostavio sam ga na klupi. U trenucima kada se on povredio nismo imali kontrolu napada, istovremeno smo primili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << previše lakih poena i doveli u pitanje konačnu razliku, ne i pobedu. Sada nam predstoje tri teške utakmice koje ćemo pokušati da što bolje iskoristimo kako bismo podizali formu a istovremeno i na pravi način završili ligaški deo takmičenja.
Dejan Radonjić, trener Podgoričana bio je kratak posle meča:
- Čestitam Partizanu. Mi 30 minuta nismo igrali dovoljno dobro da bismo iznenadili. Poslednju četvrtinu smo odigrali nešto bolje, ali Partizan je držao konce tokom većeg dela meča i u jednom trenutku imao preveliku razliku.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.