Jovančić: Golovi za bržu adaptaciju

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2018, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovančić: Golovi za bržu adaptaciju

Pobedom nad Dinamom (3:0) crveno-beli su napravili odličnu uvertiru u novi evropski dvomeč, a mrežu Vranjanaca načeo je Dušan Jovančić.

Vezni fudbaler na debiju se upisao u strelce i potvrdio da će biti ozbiljan konkurent za mesto u srcu tima Jovičiću i Krstičiću.

"Mnogo mi znači pogodak koji sam postigao. Nisam često strelac, čak i ne razmišljam o tome pa moram da priznam da nisam očekivao da ću golomukrasiti debi. Napali smo od početka, vršili pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tokom celog poluvremena i zaslužeo obezbedili vođstvo posle kog smo rutinski stigli do tri boda", istakao je doskorašnji kapiten Vojvodine.

Prvenac sa posvetom - Jovančić je otkrio da ga je u svlačionici dočekao telefon pun poruka: "Mnogi su čestitali. Prvenac u Zvezdinom dresu posvećujem porodici. Oni su mi najveća podrška."

Osim Jovančića po pogotku na debiju meč će pamtiti i Jevtović, a 27-godišnji vezni igrač čestitao je saigraču.

"Dobro je što smo mi postigli pogotke, idealan način da se uklopimo što pre i što bolje. Imao sam još jednu šansu, ali sam pogodio stativu. Odlično sam zahvatio loptu, video je u maloj mreži, ali je nedostajalo malo sreće."

Na istom mestu, za tri dana šampion Srbije će dočekati Suduvu u okviru drugog kola kvalifikacija za ligu evrope.

"Treću uzastopnu utakimcu smo sačuvali mrežu. Uliva optimizam što su sve linije tima na odličnom nivou, poznato je koliko znači gol u gostima i bilo bi lepo da rivalu ne prijuštimo to zadovoljstvo. Nadam se da će i sledeći meč mreža iza našeg gola ostati mirna. Ipak, naša taktika i filozofija nisu da branimo svoj gol već da napadnemo protivnika i postignemo gol više. Probaćemo to da uradimo i u utaorak i sa što boljim rezultatom otputujemo u Litvaniju", rekao je Jovančić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.