Jovančević u finalu u skoku udalj

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovančević u finalu u skoku udalj

Naš takmičar imao sedmu daljinu (7,73) među osmoricom koji će se u nedelju boriti za medalju na 35. dvoranskom atletskom prvenstvu Evrope u Glazgovu.

Jovančević je u prvoj seriji skočio 7,48. U drugoj je prestupio, a skok koji ga je uveo u finale postigao je u trećoj, poslednjoj.

Više od osam metara skočili su Ukrajinac Sergej Nikiforov (8,03), koji je pre dve godine u Beogradu bio "bronzani", i Grk Miltijadis Tentoglu (8,01), evropski juniorski prvak.

Šveđanin Tobijas Nilson je imao 7,95, Poljak Tomaš Jaščuk 7,86, Čeh Radek Juška 7,77, Španac Euzebio Kaseres 7,76, a lošiji od Jovančevića bio je Ukrajinac Vladislav Mazur sa 7,64.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.