Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2021, 01:06

Jovana Brakočević ostaje u Poljskoj, Hemik čuva MVP-ja

Srpska odbojkašica produžila na godinu dana

Jedna od najboljih srpskih odbojkašica svih vremena, Jovana Brakočević Kancijan, potpisala je novi ugovor sa poljskim Hemikom. Srpkinja je dogovorila produžetak saradnje sa klubom u koji je stigla prošle godine i tako stavila tačku na spekulacije o promeni sredine.

Jovana Brakočević je sa Hemikom osvojila duplu krunu, a iskusna korektorka jedna je od najzaslužnijih za to što su oba trofeja ostala u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vitrinama Hemika. Hemik je u finalu poljskog šampionata nadigrao Rešov, u finalnoj seriji bili je 3:1, a srpska odbojkašica proglašena je za MVP-ja finalne serije.

???????????????????????? ???????????????? ✍????

Jovana Brakocević-Canzian zostaje w Grupa Azoty Chemiku Police na kolejny sezon ????????

Szczegóły: https://t.co/GIRAQpvFDi pic.twitter.com/mLJqbnlVyP

Upisala je Jovana Brakoćević 593 poena u sezoni, bila je druga najefikasnija igračica lige, a dobre igre Srpkinje nisu prošle neopaženo. Našla se na radaru brojnih klubova, ali je Jovana, ipak, odlučila da i naredne sezone brani boje Hemika.

“Prethodne utakmice bile su izuzetno teške, sa dosta povreda unutar prvog tima, ali smo uprkos tome što nam nije davano mnogo šansi osvojili dva trofeja. Ponosna sam što igram ovaj tim i što ću boje Hemika braniti i u sledećoj sezoni”, poručila je Jovana Brakočević posle potpisa novog ugovora.

???????????????????????? ???????????????? ✍????

Najlepsza siatkarka sezonu 2021 (wybrana waszymi głosami) zostaje w Policach ✅

▪️ 593 punkty w 112 setach Tauron Ligi 2020/21 pic.twitter.com/P4OiXYqgnV

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.