Još samo da zna da ga da - Ričarlisonove nominacije za promašaj(e) sezone (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još samo da zna da ga da - Ričarlisonove nominacije za promašaj(e) sezone (VIDEO)

Dva puta iz peterca

Situacije koje bi mnogi opisali rečenicom: teže promašiti nego pogoditi. Ričarlison je uspeo! Promašio je. Dva puta sa manje od pet metara razdaljine. Protiv Čelsija. Ceo svet bi čuo njegovo ime, čak ni oni koji ne prate Premijer ligu tako pažljivo. Umesto toga, ceo svet se uhvatio za glavu i pitao: kako je to moguće?

Prvo nogom, sa pet metara, posred gola bio je Ričarlison, ali je rezultat ostao nepromenjen - 1:1. Samo koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << minut kasnije još jedna idealna lopta sa desnog krila, ovaj put je išla na glavu, ali je 20-godišnji Brazilac tukao pored stative. Potpuno sam je bio na četiri metra od gola.

Istina, neće ni Ričarlison dugo plakati, pošto je između ta dva promašaja asistirao Rikardu Pereiru za vođstvo od 2:1. I generalno ostavio veoma dobar utisak. Tek mu je 20 godina, prva sezona u Premijer ligi. Bude li nastavio ovako izrašće u paklenog igrača.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.