Još novih snaga u Lejkersima i Golden Stejtu

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još novih snaga u Lejkersima i Golden Stejtu

Ambiciozni tim iz Los Anđelesa angažovao je nekadašnjeg beka Bostona i Klipersa, a "ratnici" beka i krilnog centra.

Ejveri Bredli (28), dugogodišnji bek Boston Seltiksa, potpisaće dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Lejkersima, vredan nešto manje od 10 miliona dolara.

"Jezeraši" ovih dana užurbano popunjavaju tim za narednu sezonu. Nakon što je Kavaj Lenard izabrao Los Anđeles Kliperse, Lejkersi su Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu pridodali brojne slobodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << agente.

To su Deni Grin (ex-Toronto), Demarkus Kazins (Golden Stejt), kao i Ražon Rondo, Džaval Mekgi i Kentavijus Koldvel Poup, koji su i prošle sezone nosili ljubičasto-zlatnu opremu.

Bredli je u Bostonu dugo bio vodeći defanzivac na spoljnim pozicijama, ali nakon "trejda" u Detroit pre dve godine, kako bi Seltiksi oslobodili prostor za dovođenje Gordona Hejvorda, nije igrao na nekadašnjem nivou. A i kako bi, kada se selio bar jednom godišnje - iz Bostona u Detroit, iz Detroita u Kliperse, iz Klipersa u Memfis... da bi ga "grizliji" pre nekoliko dana otpustili.

Istovremeno se pojačao i Golden Stejt.

U San Francisko stiže bek šuter Alek Burks (27), prošle sezone član Klivlenda i Sakramenta, a u "trejdu" iz Atlante snažni krilni centar Omari Spelman (21), iza koga je tek prva sezona u NBA ligi.

Voriorsi su u suprotnom smeru poslali centra Demijena Džonsa (24), koji tokom tri sezone nije uspeo da se nametne treneru Stivu Keru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.