Još malo o Ibrahimoviću: Svi golovi preko bare (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2018, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još malo o Ibrahimoviću: Svi golovi preko "bare" (VIDEO)

Na 22 utakmice za nepunih šest meseci u MLS ligašu Los Anđeles Galaksiju švedski napadač postigao 17 pogodaka.

Zlatan Ibrahimović uskoro puni 37 godina, a do kraja idućeg meseca, kada se završava osnovni deo severnoameričke soker lige, imaće još pet mečeva s prilikom da uveća golgeterski učinak. Iako je Galaksi u minulom kolu izgubio kao gost protiv Toronta s 5:3, švedski napadač je u karate stilu dao jedan pogodak, a to mu je bio 500. u karijeri u klupskom fudbalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i reprezentaciji.

Znajući kakvog fudbalera ima u svom takmičenju, MLS liga mu je odala počast tako što je skupila sve njegove golove na američkom tlu na jednom mestu u video-prilogu. U Ligi su ponosni što je Ibrahimović do vanderdnog dostignuća dosegao baš u klupskom fudbalu severnoameričkog kontinenta.

When he joined the Galaxy, Ibra_official needed 17 goals to reach 500 career strikes...

And did he ever deliver. https://t.co/rnDj2qBWqd— Major League Soccer (MLS) September 16, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.