Još loših vesti za Murinja, Pogba kao Nejmar?!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još loših vesti za Murinja, Pogba kao Nejmar?!

Francuz u novom problemu?

Pol Pogba bi mogao da bude dodatno kažnjen zbog isključenja na meču sa Arsenalom.

Kako prenose engleski mediji, Pol Pogba bi mogao da prođe još gore, ukoliko FA uvaži  zapisnik sudije posle derbija sa Arsenalom.

Navodno, Pogba automatski dobija tri meča suspenzije zbog direktnog crvenog kartona, ali to nije sve.

Francuz se tereti i zbog kasnije nesportskog ponašanja, odnosno nepoštovanja sudijske odluke, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je aplaudirao na putu do tunela.

Na ostrvu podsećaju da je iz istog razloga Nejmar prošle sezone dobio četiri meča suspenzije kada je posle isključenja aplaudirao glavnom arbitru.

Strahuje se da bi Pogba mogao da dobije još barem jedan dodatni meč suspenzije zbog aplaudiranja, a u tom slučaju bi pored mečeva sa Mančseter sitijem, Bornmutom i VBA, propustio i meč Liga kupa sa Bristol sitijem.

Ukoliko mu kazna ne bude povećana za još dva meča, onda neće igrati ni protiv Lestera u gostima 23. decembra, ali to je malo verovatno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pogbi tri meča suspenzije, Junajted bez žalbe

Izvor: RTS, 04.Dec.2017, 18:01

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba kažnjen je sa tri utakmice neigranja zbog crvenog kartona na meču sa Arsenalom. Junajted je odlučio da se ne žali na odluku komisije. . Pogba je crveni karton zaradio u 73. minutu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.