Još loših vesti za Leva, Panceri desetkovani na Rusiju

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još loših vesti za Leva, "Panceri" desetkovani na Rusiju

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Marko Rojs propustiće predstojeći prijateljski meč reprezentacija Nemačke i Rusije zbog povrede stopala i pitanje je da li će biti spreman za utakmicu protiv Holandije u Ligi nacija, rekao je danas selektor Nemačke Joakim Lev.

Rojs ima za sada sjajnu sezonu, pošto je za lidera Bundeslige postigao osam golova i namestio još četiri na 11 utakmica.

Lev je, međutim, danas kazao da je Rojs u pobedi Borusije protiv Bajerna iz Minhena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaradio manju povredu stopala.

"Marko Rojs neće moći da igra sutra. Došao je s povredom... Večeras neće trenirati, a videćemo da li će biti spreman za ponedeljak", rekao je Lev.

Fudbalska reprezentacija Nemačke sutra dočekuje Rusiju u prijateljskom meču, a četiri dana kasnije igra protiv Holandije u Lige nacija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MALER ZA NEMAČKU I MILIONERE: Marko Rojs povređen, ne igra protiv Rusije!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2018, 00:30

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Marko Rojs propustiće predstojeći prijateljski meč reprezentacija Nemačke i Rusije zbog povrede stopala i pitanje je da li će biti spreman za utakmicu protiv Holandije u Ligi nacija, rekao je danas selektor Nemačke Joahim Lev.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.