Još jedna opcija manje za Pevce, Španac odabrao!

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna opcija manje za "Pevce", Španac odabrao!

Napadač se vraća kući.

Kako prenose španski mediji, Pako Alkaser se vraća u domovinu.

Bivši napadač Valensije i Barselone je izgubio mesto u Borusiji Dortmund nakon dolaska Erlinga Halanda, pa je odlučio da potraži novi klub, spekulisalo se da bi mogao da se vrati u Valensiju, kao i da bi mogao da pojača Totenhem, koji traži napadača zbog povrede Harija Kejna.

Ipak, Alkaser je na kraju odabrao ekipu Viljareala.

"Žuta podmornica" je ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bez napadača Karla Toko Ekambija, koji je pojačao redove Olimpik Liona, pa su umesto njega doveli španskog internacionalca.

Alakser je u dresu Dortmuda upisao 46 nastupa i postigao 26 pogodaka, sada se nakon godinu i po dana vraća u Španiju u transferu teškom oko 23 miliona evra.

On je već u Španiji na pregledima, očekuje se uskoro i zvanična promocija na "Madrigalu".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema mesta u Borusiji, Pako Alkaser prešao u Viljareal

Izvor: RTS, 30.Jan.2020

Španski napadač Pako Alkaser prešao je iz redova Borusije u Viljareal za 23 miliona evra. . Pako Alkaser se vratio u La Ligu i Španiju, pošto je iz Dortmunda prešao u redove Viljareala...Alkaser je potpuno izgubio minutažu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.