Još jedan stadion u Engleskoj menja ime! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan stadion u Engleskoj menja ime! (foto)

Veliki broj timova na ostrvu je prodao prava na ime svojih stadiona, a još jedan kultni teren dobija ime sponzora.

Stouk Siti objavio je da će čuvena "Britanija" od leta nositi ime po glavnom sponzoru tog kluba, pa će se u narednoj sezoni zvati "bet365 Stadion".

Igrači Stouka su na ovom terenu 'uzimali meru' mnogo jačim ekipama u prethodnih nekoliko sezona, a gostovanja u "hladnoj, kišnoj noći" na "Britaniji" nikad nisu bila naivna.

Ipak, klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će sigurno profitirati od sponzorskog ugovora, s obzirom da ova najveća svetska kockarska kompanija i poseduje veći deo akcija Stouka. Ugovor je potpisan na šest godina.

"Premijer liga se konstantno razvija i želimo da osiguramo da Stouk bude kompetativan što je više moguće, da na što više načina probamo da podignemo klupski dohodak.

Ovo je najgledanija liga na svetu, a "bet365" je svakako kompanija koja je poznata na globalnom nivou. Prezadovoljni smo ovim ugovorom, kao i produžetkom postojećeg oko reklame na dresovima", izjavio je direktor kluba Toni Skols.

Stouk se nalazi na 9.mestu u Premijer ligi i klub konstantno napreduje i sada je stabilan prvoligaš i tim koji privlači odlične igrače širom sveta, kao što su Đerdan Šaćiri, Marko Arnautović i Imbula.

#SCFC to enter into initial 6-year stadium naming rights agreement with @bet365 from 2016/17 https://t.co/KkJkckIgus pic.twitter.com/zGCKdMPxbo

— Stoke City FC (@stokecity) April 21, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.