Još jedan otkaz u ABA ligi, i to mejlom!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 18:08

Još jedan otkaz u ABA ligi, i to mejlom!

Informacija potvrđena, čeka se još samo jedna formalnost.

Posle zagrebačke Cibone, tokom aktuelne pauze zbog pandemije koronavirusa, za raskid ugovora sa dosadašnjim trenerom odlučili su se i u Zadru.

Da je uprava ovog kluba to zaista odlučila, potvrdio je i sam Danijel Jusup, koji je do sada a klupe vodio ekipu Zadra.





''Istina je, poslali su mi raskid mejlom, još ga nisam potpisao, ali to je formalnost'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konstatovao je Jusup u razgovoru za portal ''24sata.hr''.

Ipak, kao i Ivan Velić posle rastanka sa Cibonom, i Jusup je imao razumevanja za potez čelnika Zadra.

''Mislim da ovde radna zajednica nije otpuštena, a meni je isticao ugovor na kraju sezone tako da je ovo bilo logično rešenje'', zaključio je Jusup.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trener Zadra mejlom dobio otkaz

Izvor: MozzartSport.com, 05.Apr.2020

Čudna pravila u Dalmaciji. Košarkaški klub Zadar uručio je otkaz dosadašnjem treneru ekipe Danijelu Jusupu u jeku virusa korona i to na prilično neobičan način - mejlom Naime iskusnog stručnjaka je klub obavestio je mejlom da završavaju saradnju. „ Istina je, poslali su mi raskid mejlom,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.