Još jedan napadač napustio Čelsi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan napadač napustio Čelsi! (foto)

Kako je i zvanično objavljeno, fudbaler "Plavaca" se preseli u Čempionšip.

Odjeknula je vest da se Čelsi dogovorio sa madridskim Atletikom oko prodaje Dijega Košte španskom timu, ali i da će do januara igrati u redovima Evertona.

Košta odavno nije u planovima Antonija Kontea, nije ni trenirao sa timom ovog leta, a sada je konačno pronađeno rešenje, čini se idealno za sve uključene strane.

Više o svemu tome u nastavku.

Čelsi je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napustio još jedan napadač, u pitanju je mladi Žeremi Boga.

Ovaj 20-godišnji fudbaler iz Obale Slonovače je ove sezone dobio priliku u prvom timu Čelsija, Konte mu je ukazao poverenje, ali mu Boga nije uzvratio dobrim partijama, te je odlučeno da bude poslat na novo kaljenje.

Nakon Rena i Granade, Boga će naredne sezone igrati na pozajmici u Brimingem sitiju.

OFFICIAL: Blues sign @BogaJeremie from @ChelseaFC on a season-long loan. Details👉 https://t.co/x1qiGUIDRJ #BCFC pic.twitter.com/krrjdJKAAZ

— Birmingham City FC (@BCFC) 28. август 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.