Još 90 minuta, pa podela bodova!

Izvor: Mondo, 04.Apr.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 90 minuta, pa podela bodova!

Superligaši u četvrtak zauzimaju pozicije pred plej-of i plej-aut.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Još jedno kolo Superlige ostalo je do podele bodova i tabele na plej-of i plej-aut.

Sve utakmice biće igrane u danas - četvrtak od 17 časova, a pred nama je (nadamo se) nekoliko vrlo zanimljivih duela.

U goste vodećoj Crvenoj zvezdi dolazi Zemun koji je u seriji od tri pobede i remija, u borbi za treće mesto sastaju se Napredak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - Radnički i Voždovac - Čukarički, a Vojvodina će protiv poslednjeplasiranog Rada pokušati da se priključi pomenutoj četvorki. Drugoplasirani Partizan ugostiće Borac, koji je sa dve vezane pobede uspeo da prestigne Rad i Javor.

Od vikenda je poznato kojih osam timova će u plej-of, a kojih osam u plej-aut, ali bi posle ovog kola moglo i da dođe do promena na pojedinim pozicijama.

SUPERLIGA, 30. kolo:

četvrtak, 17.00

Crvena zvezda - Zemun (TV Arena Sport 3)

Partizan - Borac (TV Arena Sport 1)

Mačva - Mladost

Napredak - Radnički

Vojvodina - Rad

Voždovac - Čukarički

Spartak - Radnik

Javor - Bačka

TABELA: (plej-of) Crvena zvezda 74, Partizan 62, Čukarički 50, Radnički 50, Spartak 46, Voždovac 46, Napredak 43, Vojvodina 41, (plej-aut) Radnik 36, Mladost 35, Zemun 35, Bačka 30, Mačva 28, Borac 23, Javor 22, Rad 21.

*napomena: Disciplinska komisija FSS odbila je žalbe Crvene zvezde i Partizana, tako da "večiti" ostaju sa po dva boda manje u tabeli.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.