Jokićeve velike reči o Šaju Gildžusu Aleksanderu

Izvor: B92, 30.Dec.2023, 11:43

Jokićeve velike reči o Šaju Gildžusu Aleksanderu

Srpski centar Nikola Jokić nije škrtario na pohvalama kada je pričao o igri koju ove sezone prikazuje lider Oklahome Šaj Gildžus Aleksander.

Reprezentativac Kanade blistao je protiv Denera sa 40 poena u ubedljivoj pobedi.

Bila je to druga pobeda Oklahome protiv Denvera ove sezone i druga u Koloradu.

Domaćem timu nije pomogla ni gotovo savršena poenetrska partija Jokića (9/10 iz igre), nedostajao je i Gordon, ali sve u svemu gosti su pokazali da su u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovom trenutku bolja ekipa.

Pred novinarima, Jokić je izneo niz pohvala na račun igrača koji je najzaslužniji za to što je Tander trenutno drugoplasirani tim Zapada.

"On je poseban igrač, ne samo ove sezone, ovo radi poslednje dve sezone mislim. Ima sjajne brojke i problem je svima u ovoj ligi. Dobra stvar u vezi sa njim je da želi da pobeđuje, ne zanimaju ga brojke, i to je najbolja stvar vezana za njega", rekao je Jokić o Šaju.

Šaj je ove sezone na proseku od 31,5 poena po meču.

Na poslednjih pet utakmica postizao je 30+ poena, a ovo je treći meč ove sezone da je ubacio preko 40 poena.

Protiv Denvera je bio briljantan u trećoj deonici, nezuastavljiv sa 17 poena samo u tom periodu meča kada su gosti i prelomili utakmicu u svoju korist i omogućili sebi poptuno miran nastavak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.