Jokićev tripl-dabl za pad Sparsa u Koloradu!

Izvor: Press, 14.Feb.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokićev tripl-dabl za pad Sparsa u Koloradu!

Nikola Jokić pružio je novu fenomenalnu partiju za pobedu Denver Nagetsa nad San Antonio Sparsima – 117:109.
Foto:B92.net
Joka je predvodio domaćina novim tripl-dablom, sedmim u sezoni, sa 23 poena (6/10 za dva, 2/5 za tri), 13 skokova i 11 asistencija, za 32 minuta na parketu.
Meč u Koloradu bio je veoma uzbudljiv, ekipe su se tokom većeg dela smenjivale u vođstvo, da bi Nagetsi tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u finišu četvrte četvrtine serijom uspeli da stignu do dvocifrene prednosti, koju su potom sačuvali do kraja bez većih problema.
Srpskog reprezentativca najbolje je pratio Vil Barton sa 20 poena, šest asistencija i pet skokova, a Džamal Marej i Vilson Čendler dodali su po 17, s tim da je Čendler imao i osam uhvaćenih lopti, odnosno pet proigravanja i po dve blokade i ukradene.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Jokić: Rekao sam sebi da budem agresivan

Izvor: N1 televizija, 14.Feb.2018

Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je, posle desetog trip-dabla u NBA, da je Denver ostvario timsku pobedu nad San Antonio Sparsima...Nagetsi su sredinom četvrte četvrtine uspeli da uspostave kontrolu i stignu do pobede 117:109..."Mislim da je cela utakmica bila neizvesna. Oni su zaista dobar...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.