Izvor: RTS, 25.Apr.2022, 06:51

Jokić za RTS: Sjajna utakmica, pokazali smo sebi da možemo da pobedimo

Nikola Jokić je dominirao na još jednom meču sa 36 poena u mrežici Golden stejta. "Džoker" je predvodio Nagetse do prvog trijumfa u četvrtfinalnoj seriji. Sjajna utakmica u veličanstvenoj atmosferi. Jokić je našem reporteru Aleksandru Žigiću naglasio da je tim pre svega sebi pokazao da može da pobedi Voriorse, a to je najvažnije.
Denver je savladao Golden stejt sa 126:121 za nastavak serije. 

Jokić je bio zadovoljan pobedom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pre svega reakcijom svog tima nakon tri poraza u seriji i činjenice da su pokazali pre svega sebi da mogu da pobede.
Već se prepričava da si predvideo akciju Voriorsa 34 sekunde pre kraja, rekao si svom timu šta da očekuju. Šta si im pokazao?
"Sajna utakmica za nas, naravno pobeda, prva u plej-ofu. Tako da, što je bitno, pokazali smo sebi da možemo da pobedimo. Sa manjim opterećenjem idemo u San Francisko i nadamo se da će biti još jedna utakmica interesantna kao ova danas.
Što se tiče te poslednje akcije, gledali smo film (analiza utakmice) i ja sam se setio, u momentu sam se setio i to im pokazao. Ne znam ni kome sam pokazao, ali desilo se to što sam pokazao. Možda je bila samo sreća u tom momentu", rekao je Jokić.
Denver ima sada dva dana odmora, a onda, u četvrtak od četiri ujutro po našem vremenu, igraju peti meč protiv Golden stejta u San Francisku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa klupe do ključne odbrane, Nikola Jokić pročitao akciju Golden stejta

Izvor: RTS, 25.Apr.2022

Nikola Jokić je pročitao akciju trenera Voriorsa Stiva Kera. Kako je kasnije rekao za RTS, setio se pregledavanja snimaka u pripremi utakmice i, naravno, pogodio je. . Na manje od 34 sekunde pre kraja, možda i ključna odbrana u pobedi Nagetsa. Na semaforu je stajalo 123:121...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.