Jokić u središtu svađe legendi Denvera

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 22:45

Jokić u središtu svađe legendi Denvera

Ni kriv ni dužan, ali Nikola Jokć je umešan u prepucavanje Džordža Karla i Karmela Entonija.

Nekadašnji saradnici u Denveru iz prve decenije 21. veka se u poslednje vreme često prepucavaju putem društvenih mreža i podkasta.

U suštini, sve započne Melovim gostovanjem u gde se priseti neke priče iz vremena provedenog u Koloradu, a zatim Karl da svoju stranu iste te priče na platformi "X".

Tako je bilo nedavno kada je, gostujući u podkastu Dvejna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vejda, objašnjavao kako je trejdovan u Njujork, te da mu to nije bila želja.

Karl je reagovao i istakao da to nije istina, a Entoniju nije dugo trebalo da u javnost iznese novu priču. Ova se ticala Karlovih početaka u Denveru 2005. godine kada je već pred prvi meč protiv Milvokija navodno rekao Karmelu da je precenjen.

Bio je to duel protiv njegovog bišveg tima i, prema rečima Entonija, Karl je bio nameren da im se osveti. Usput mu je poručio, u njihovom prvom razgovoru uopšte, ne samo da je precenjen, već da njegovu ulogu u timu vidi poput one koje je Detlef Šrempf imao u Sijetlu tokom devedesetih. Timu koji je Karl takođe trenirao sa velikim uspehom.

Karl je imao komentar i na tu izjavu Entonija i još jednom podvukao da smatra da je Entoni precenjen i da bi voleo da je bio efikasan poput Šrempfa.

Ni tu nije stao, pa je iskoristio i današnji rođendan Nikole Jokića da još jednom "zavarniči" između njega i Entonija.

"Srećan rođendan šampionu, timskom igrači i najboljem igraču Denvera koji je nosio broj 15 u njegovoj istoriji", napisao je Karl.

Na sve to, označio je Entonija, koji je nosio isti taj broj, u ovoj objavi...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.