Jokić punio kolone  nestvarni Mari sa 48p srušio Boston!

Izvor: B92, 06.Nov.2018, 06:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić punio kolone " nestvarni Mari sa 48p srušio Boston!

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Boston Seltikse sa 115:107.

Odličan meč u Koloradu obeležio je plejmejker Nagetsa Džamal Mari koji je meč završio sa 48 poena, pet skokova, četiri asistencije i šutom iz igre 19/30.

Kanađanin je bio nezaustavljiv, sve je pogađao i odbrana Bostona nije imala rešenja za 21. godišnjeg košarkaša.

Srpski košarkaša Nikola Jokić nije forsirao, imao je problem i sa ličnim greškama, a na kraju je ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učinak od osam poena, 10 skokova i osam asistencija, uz 2/3 šut iz igre.

Jokić je još jednom pokazao kakav je igrač jer je igrao veoma pametno i pustio je Marija, koji je bio u "paklenom" ritmu, da zatrpava koš franšize iz Masačusetsa.

Seltikse je predvodio Irving sa 32 poena, pet skokova i asistencija, dok su po 15 ubacili Tejtum i Braun. Kod Nagetsa još su se istakli Heris i Lajls sa 13 i Milsep sa 10 poena.

Boston je odlično krenuo meč, u prvoj deonici imali su čak +18, međutim Nagetsi su uspeli da se vrate u drugoj deonici i čak povedu na 20 sekundi do kraja prvog perioda igre. Ipak, poluvreme je završeno trojkom Bostona i prednost Kelta je iznosila samo +2, 56:54.

U trećoj deonici rasplamsala se borba, Irving i Mari su pravili šou na terenu i milina je bila gledati ih. Denver je odigrao bolju 3/4 i pred poslednju deonicu imali su +7, 88:81.

Četvrta četvrtina apsolutna je prošla u znaku Kanađanina koji je pogađao iz svih pozicija i Nagetsi su zasluženo pobedili prvog kandidata na istočnoj konferenciji.

Denver sada ima skor od 9/1, dok je Boston na 6/4.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džamal Marej "ekplodirao"

Izvor: Mondo, 06.Nov.2018

Ekipa Denver Nagetsa nastavlja sa pobedničkim nizom. Noćas su pred svojom publikom pobedili ekipu Bostona 115:107. Rekord karerije postigao je Džamal Marej sa 48p, dok je Nikola Jokić zabeležio 8p,10s i 8a.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.