Jokić plesao, protiv Bradonje se ne može, Denver u slobodnom padu!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić "plesao", protiv "Bradonje" se ne može, Denver u slobodnom padu!

Jokić na svojim brojkama, ali to nije bilo dovoljno, njegov tim izgubio četvrti put u nizu...

Ono što se dešavalo Hjustonu, sada je iskusio na svojoj koži Denver. Jednostavno, ušli su u seriju poraza, ne postižu mnogo koševa, pa su baš Roketsi to iskoristili i u Koloradu Nagetsima naneli četvrti poraz u nizu.

Harden ponovo lider svog tima, 22 poena, 11 asistencija, 5 skokova, 3 ukradene lopte, "Bradonja" se probudio, Kris Pol je dodao 21 poen, Klint Kapela 24, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << D'Antoni je koristio samo osam igrača.

Kod Denvera, Jokić 14 poena, 12 skokova, 7 asistencija, njegov tim je vodio na poluvremenu, onda stao, u poslednjoj četvrtini su se približili na dva poseda, ali nisu uspeli da se vrate u meč. Ovo je prvi put u sezoni da su izgubili dvocifrenom razlikom.

Naš as je u jednoj situaciji probao da čuva Krisa Pola, nije baš završilo sjajno...

Jokic waving his arms trying to guard CP3 like one of those inflatable people outside H&R Block got me in tears pic.twitter.com/tbO2FdWLs9

— Rob Perez (@WorldWideWob) 14. новембар 2018.

Voriorsi su dobili Atlantu, uz 29 poena Kevina Duranta, gosti su se držali do poluvremena. Uobičajen scenario posle toga su Voriorsi pojačali, nije bilo Karija, Tompson je ubacio 24 poena, a Jonas Jerebko koji je startovao umesto Drajmonda Grina, uz 14 poena imao isto toliko skokova.

Atlanta ni u mnogo boljim danima nije uspevala da dobije na Pacifiku, poslednji put su u Ouklendu slavili 2011. godine.

Iznenađenje u Ohaju, Klivlend  je stigao do druge pobede u sezoni. Savladali su favorizovane Hornertse, Kemba Voker se ispromašivao, završio sa 7 poena, na drugoj strani, Džordan Klarkson 24, Kavsi su šutirali sjajno za tri poena, imali +25 u poslednjoj četvrtini, a nedostaje im četiri ili pet igrača, nema Osmana, Hila, Korvera, Sama Dekera i naravno Kevina Lova.

Rezultati:

Golden Stejt - Atlanta 110:103

Denver - Hjuston 99:109

Klivlend - Šarlot 113:89

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.