Jokić nezadovoljan svojom igrom

Izvor: RTS, 13.Feb.2020, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić nezadovoljan svojom igrom

Centar Denvera Nikola Jokić nije bio zadovoljan svojom igrom iako je postigao dvostruki dvocifren učinak u derbiju Zapadne konferencije sa LA Lejkersima u kome su poraženi sa 120:116.
Lejkersi su do pobede došli u dramatičnoj završnici produžetka, a Nikola Jokić je posle meča izjavio da nije zadovoljan svojom igrom posebno u poslednjim minutama utakmice.

"Bila je ovo neizvesna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmica. Mi nismo bili na potrebnom nivou u poslednjim minutima. Ja sam napravio neke katastrofalne greške. Svaka odluka koju sam doneo bila je loša. Moram da budem bolji", ocenio je Jokić.
Srpski centar je bio izuzetno samokritičan uprkos dobrom učinku koji je ostvario tolom meča. 
"Nisam bio dovoljno agresivan. Moram više da pazim na rezultat i možda šutiram više. Generalno, treba da igramo slobodnije. Ne moramo uvek da čekamo trenera da nam kaže šta da radimo, možemo nešto i sami da probamo", zaključio je Jokić.
Lejkersi su Nadigrali Denver sa 120:116 posle dramatičnog produžetka, a Jokić je meč završio sa 22 poena (9/17 iz igre), 11 skokova i 6 asistencija, ali to je slaba za njegov tim.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.