Jokić na ivici tripl-dabla, Klipersima gradski derbi (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2018, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić na ivici tripl-dabla, Klipersima gradski derbi (VIDEO)

Denver na svom terenu pobedio San Antonio (102:99), Lejkersi još jednom poklekli bez Džejmsa (118:107).

Denver je ostvario osmu uzastopnu pobedu kod kuće. Nikola Jokić je za 37 minuta postigao 21 poen (9-10 za dva, 1-4 za tri), a imao je i po devet skokova i asistencija. Poslednji je na meču dao koš iz igre kada je na minut i po do kraja elegantnom tehnikom leđa doveo svoj tim u vođstvo sa 100:97.

Nadalje su dva igrača San Antonija imali polovičan učinak iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << slobodnih bacanja, a Jokićev saigrač Moris je na sedam sekundi pre kraja pogodio oba.

Klipersi su savladali Lejkerse u derbiju Los Anđelesa. Predvodio ih je Lou Vilijams s 33 poena. Boban Marjanović je za 13 minuta u igri postigao četiri poena (2-4), a imao je i četiri skoka i dve blokade. Miloš teodosić nije igrao.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Marej: On sve može, Jokić je neverovatan igrač

Izvor: B92, 29.Dec.2018

Džamal Marej bio je najbolji pojedinac susreta u kojem je Denver pobedio San Antonio sa 102:99...On je bio najefikasniji u timu Nagetsa sa 31 poenom, a posle utakmice, koju je završio sa povredom članka, pohvalio je srpskog košarkaša Nikolu Jokića...Nikola je susret završio sa 21 poenom uz devet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.