Izvor: RTS, 26.Jan.2021, 01:36

Jokić igrač nedelje u Zapadnoj konferenciji NBA lige

Srpski centar iz redova Denvera nagetsa Nikola Jokić i Džoel Embid iz Filadelfije proglašeni su za igrače nedelje u NBA ligi.
Reč je o petoj po redu nedelji malo skraćene NBA sezone, koja je trajala od 18. do 24. januara.

Denver je u tom periodu pobedio jednom Oklahomu (27 poena, 12 skokova, šest asistencija) i dva puta Finiks (u prvom duelu 31 poen uz deset skokova, osam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << asistencija i tri ukradene lopte a u drugom 29 poena i 22 skoka, uz šest asistencija).
U proseku to staje na 29 poena, 14.7 skokova i 6.7 asistencija, što su brojke dostojne kandidature za MVP-a sezone.
Vrlo sličnu nedelju za sobom imao je i Embid, koji je predvodio Sikserse do sve tri pobede (dva outa nad Bostonom i jednom protiv Detroita), uz prosek od 37.7 poena, 11.7 skokova i dve asistencije).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.