Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2021, 10:41

Jokić: Pokazujemo znake, promenili smo energiju

Denver Nagetsi su savladali Finiks Sanse na gostovanju i to posle produžetka, a bila je to utakmica u kojoj je ekipa Nikole Jokića imala velike probleme posebno u prvom poluvremenu. Ipak srpski igrač kaže da se sve promenilo u drugom poluvremenu i to najviše zbog agresivnosti i bolje odbrane.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ČOVEK SA DRUGE PLANETE: Jokić posle BRUTALNE partije otkrio šta se PROMENILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021

Denver slavio u triler završnici...Zahvaljujući blistavoj partiji Nikole Jokića, Denver je stigao do pobede u produžetku protiv Finiksa i upisao osmi trijumf u sezoni...Inter se nada da Milan neće pobediti Atalantu, i da će on to iskoristiti jer u 18.00 gostuje Udinezeu, koji se nalazi u očajnoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.