Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2021, 10:44

Jokić: Je l’ mi ovo prvi poster u životu? (VIDEO)

I o Timu Dankanu kao uzoru...

Asistencija do tribl-dabla i pobeda nad Čikagom. Nikola Jokić ima razloga da bude zadovoljan posle meča sa Bulsima. I ne samo zbog 39 poena, 14 skokova i devet asistencija. Nego i zato što je dobio svoj prvi, narodski rečeno, poster u životu kada je dva minuta pre kraja zakucao preko Patrika Vilijamsa i odveo Denver na četiri razlike.

Igrali smo pik-end rol. Bio je spor. Džamal mi je dao odličan ’pas iz džepa’. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Patrik Vilijams je skočio malo ranije, ja sam samo hteo da budem agresivan. On je padao, ja sam skočio, dobar momentum, mislim da je čak promašio loptu, udario me po glavi. Dobro zakucavanje. Da li je ovo moj prvi poster u životu?“, zapitao se posle meča nasmejani Jokić.

Govorio je naravno i o samom meču, kako se razigrao kad se meč lomio. Ali govorio je i o Timu Dankanu, pošto je i Denverov trener Majk Meloun primetio sličnosti u njihovoj igri.

Mnogo me je insiprisao, još i pre no što sam došao ovde, ali i u poslednjih nekoliko godina. Često gledam njegove snimke, na koji način on igra... Uostalom, igrao sam protiv njega i uvek kažem da mi je on dao najlakših 20 poena svih vremena. Kao da nisam bio na terenu, a već je bio star, to je bila njegova poslednja sezona. Mogu samo da zamislim kakav je bio na vrhuncu. Mislim da je u svakom trenutku znao šta radi, kako da manipuliše odbranom rivala. Pravi je uzor“, rekao je Jokić.

,

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.