Jeziva povreda Amerikanca VIDEO

Izvor: B92, 03.Mar.2020, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva povreda Amerikanca VIDEO

Američki košarkaš Džerom Rendl doživeo je tešku povredu zbog koje je završio sezonu.

Tridesetdvogodišnji plejmejker nedavno je potpisao ugovor sa Fuenlabradom 27. februara, a samo dva dana kasnije sve je bilo gotovo.

Rendl se povredio tokom treće četvrtine utakmice Endesa lige protiv Baskonije i u suzama, uz pomoć osoblja, izašao sa parketa.

On je za svoju sada već bivšu ekipu odigrao 12 minuta i za to vreme uspeo da ubaci sedam poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<


"Hvala Fuenlabradi na prilici. Za kratko vreme provede sa vama ste bili dobri prema meni. Želim vam sreću u nastavku sezone, i dalje ću navijati za vas uprkos svemu. Hvala i navijačima, napred do pobede",
napisao je Rendl u oproštajnoj poruci na Tviteru.

Iskusni plejmejker profesionalnu karijeru je počeo 2010. godine, ali nije izabran na draftu, pa se ostvario igrajući u Evropi, Australiji i kratko u G ligi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jeziva povreda Amerikanca

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2020

Američki košarkaš Džerom Rendl doživio je tešku povredu zbog koje je završio sezonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.