Jestrović: Mitrovića traže iz Engleske, Nemačke, Italije…

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Mar.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jestrović: Mitrovića traže iz Engleske, Nemačke, Italije…

Napadač Anderlehta i reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović nalazi se na meti Sevilje i Porta, potvrdio je njegov menadžer Nenad Jestrović.
- Za Mitrovića se interesuju brojni evropski klubovi, među kojima su i timovi iz Engleske, Nemačke i Italije. Ipak, najveće interesovanje pokazali su Porto i Sevilja, koji su ga gledali najmanje 15 puta. Moj cilj je da se dostigne najskuplji transfer u istoriji belgijskog fudbala – rekao je Jestrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za belgijski „La Dernije”.
Najskuplji transferi u istoriji Belgije su prelasci Romela Lukakua iz Anderlehta u Čelsi vredan 22 miliona evra, odnosno Maruna Felainija, koji je za 21,7 miliona evra prešao iz Standarda u Everton.
Mitrović je prošlog leta iz Partizana prešao u Anderleht za pet miliona evra i do sada je na 28 utakmica postigao 11 golova.
Za najjaču srpsku selekciju odigrao je tri utakmice i postigao jedan gol, protiv Hrvatske u minulim kvalifikacijama za Svetsko prvensvo u Brazilu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Transfer Mitrovića preti da bude najskuplji u belgijskom fudbalu

Izvor: Blic, 05.Mar.2014

Fudbaler Anderlehta i reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović nalazi se na meti Sevilje i Porta, potvrdio je njegov menadžer Nenad Jestrović..."Za Mitrovića se interesuju brojni evropski klubovi, među kojima su i timovi iz Engleske, Nemačke i Italije. Ipak, najveće interesovanje pokazali su...

Nastavak na Blic...

Јеstrović: Mitrovića su Porto i Sevilja gledali po 15-20 puta

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2014

Napadač Anderlehta i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović nalazi se na meti Sevilje i Porta, potvrdio je njegov menadžer Nenad Jestrović. Srbin je proteklog vikenda, protiv Genka, postigao svoj 11.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.