Jelena u 3. kolu, Dolonc ispala, Jovanovski uspešna u paru

Izvor: Press, 16.Jan.2013, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena u 3. kolu, Dolonc ispala, Jovanovski uspešna u paru

Protivnica Jeleni Janković u narednoj rundi prvog ovogodišnjeg Gren slem turnira biće Ana Ivanović koja je posle velike borbe pobedila - Jung Jan Čen iz Kineskog Tajpeha  rezultatom 2:1.

 Vesna Dolonc poražena je u 2.kolu Australijen opena. Dolonc je izgubila od 11.nosioca, Francuskinje Marion Bertoli, sa 7:5, 6:0.

POsle pobede u pojedinačnoj konkurenciji Bojana Jovanovski startovala je pobedom i u dublu na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu pošto je , u paru sa Mađaricom Melindom Cink savladala holandsko-rumunsku kombinaciju Aranča Rus / Simona Halep sa 4-6, 6-2, 7-6 (7-2).

Jovanovski je plasman u 2. kolo prvog Gren slem turnira sezone u pojedinačnoj konkurenciji obezbedila juče savladavši Mariju Terezu Toro iz Španije sa 2-6, 6-4, 6-3.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uspešan početak dubla za srpske tenisere

Izvor: Politika, 16.Jan.2013

MELBURN – Teniseri iz Srbije uspešno su počeli takmičenje u dublu na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto su Nenad Zimonjić i Bojana Jovanovski zabeležili pobede u prvom kolu takmičenja...Sedmi nosioci Zimonjić i Šveđanin Robert Lindštet prošli su u drugo kolo posle predaje francuskog...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.